Logo FriXion

De kunst van het schrijven

Schrijven is een onmisbare stap in het leerproces van een kind. Om goed schuin te leren schrijven, hebben kinderen het allerbeste oefengereedschap nodig.

In enkele woorden


Tijdens deze belangrijke fase moeten kinderen in de beste omstandigheden kunnen oefenen om hun vaardigheden goed te ontwikkelen.
Schrijven leer je door zorgvuldig te werken en veel te oefenen. Voor het aanleren van de juiste bewegingen om schuin met de hand te leren schrijven, is regelmatige oefening nodig.
Stap voor stap gaan kinderen het gemakkelijker vinden om hoofdletters en kleine letters te onderscheiden en gaat het schrijven ze natuurlijker af.
Daardoor ervaren ze het oefenen niet als onaangenaam en uitputtend.

Met FriXion leren de toekomstige schrijvertjes vloeiend schrijven!
FriXion Ball-pennen helpen kinderen bij het leerproces en stellen hen gerust tijdens de oefeningen.
Kinderen kunnen hun fouten gemakkelijk uitwissen en onmiddellijk verder schrijven.
Het leren van het alfabet wordt een leuk spel doordat foutjes en onhandigheid verdwijnen, zodat er ruimte is voor meer zelfvertrouwen en minder frustratie.
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie