Logo FriXion

Met veel plezier leren kleuren en tekenen

Kinderen leren veel van kleuren en tekenen. Met FriXion-viltstiften blijven deze creatieve oefeningen een speelse en leuke ervaring voor onze beginnende kunstenaars!

In enkele woorden


Kleur- en tekenoefeningen leren kinderen de juiste kleuren te kiezen om hun visie op de wereld uit te beelden.
Het is niet altijd gemakkelijk voor ze omte kleuren zonder buiten de lijntjes te gaaneen tekening af te maken of geconcentreerd bezig te blijven. Maar geen zorgen, dit leerproces kan soepel verlopen, zonder angst of frustratie.
Het kiezen van de juiste kleuren kan tijdrovend en soms frustrerend voor een kind zijn wanneer het ontwerp niet mooi of netjes is en wanneer het kind per ongeluk buiten de lijntjes kleurt.

Door deze oefeningen met FriXion Colors-viltstiften te doen, kan het kind een echte viltstift gebruiken en heeft het toch de mogelijkheid om zijn werk uit te wissen en opnieuw te beginnen.
Deze viltstiften hebben een rubberen wisser op de dop, zodat het kind zijn werk kan uitwissen en helemaal opnieuw kan beginnen.
Daarna kan weer op hetzelfde papier worden getekend en gekleurd.
Het lijkt wel tovenarij: het uitgewiste werk is al vergeten en de tekening wordt prachtig en perfect ingekleurd.
Zo leert je kind stap voor stap, met veel zelfvertrouwen.
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie