Logo FriXion

Georganiseerd zijn en betere aantekeningen maken

In de klas moet je georganiseerd zijn en duidelijke aantekeningen maken. FriXion-pennen zijn daar ideaal voor. Met deze pennen worden de aantekeningen in je schriften en agenda heel duidelijk en persoonlijk!

In enkele woordenIn de klas is het niet altijd eenvoudig om naar de leraar te luisteren en tegelijkertijd aantekeningen te maken.
En toch heb je die aantekeningen nodig om om je lessen te onthouden. Vaak moet je veranderen wat je hebt opgeschreven en teruggaan voor correcties, zodat de aantekeningen beknopt en begrijpelijk worden.
Wanneer je les goed gestructureerd is, wordt het immers veel gemakkelijker om deze te lezen en te onthouden.
Met FriXion-pennen kun je doorstrepen vermijden en gemakkelijk herformuleren, onnodige aantekeningen verwijderen en lessen samenvatten.

Met hun verschillende kleuren en uitwisbare inkt helpen de FriXion-pennen je om het belangrijkste beter te structureren en zaken zo nodig uit te wissen en opnieuw op te schrijven, zodat je aantekeningen helemaal duidelijk zijn.
Je kunt aantekeningen maken op de manier die jou het beste bevalt, zonder stress. Hetzelfde geldt voor de agenda die je het hele jaar bij je hebt.
Vanwege roosterwijzigingen, huiswerk, herzieningen, hobby's en afspraken met vrienden die je niet wilt missen, moet je agenda regelmatig worden aangepast. FriXion-pennen maken het heel gemakkelijk om je agenda netjes en duidelijk te houden!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie