Logo FriXion

FriXion Colors

2018/11/29/2.FriXion_Colors.jpg
2021/07/08/3.FriXion_Colors_zoom_01.jpg.png
2018/11/29/4.FriXion_Colors_feature_01.jpg
2018/11/29/5.FriXion_Colors_mood_01.jpg

Bewaar het beste en wis de rest uit met de unieke gekleurde viltstift van de FriXion-pennenfamilie!

Verander het einde van het verhaal met FriXion Colors,
de uitwisbare GEKLEURDE pen van Pilot!

Beschikbare puntdiktes:

  • 2.5

Medium tip : 2.5 mm

Schrijfbreedte: 0.63 mm

Colors :

Verander van gedachten, herschrijf je verhaal … volg je hart! Met FriXion Colors kun je je creativiteit de vrije loop laten tijdens het tekenen en kleuren. Als je tekening niet bevalt, kun je 'm gemakkelijk uitwissen met de wisser en opnieuw beginnen.

De unieke inkt reageert op de warmte die ontstaat bij het wrijven met de wisser en wordt transparant, zodat je er weer overheen kunt tekenen (of niet, als je per ongeluk over de lijntjes bent gegaan). De FriXion Colors-pen is net een toverstafje waarmee je het einde van je verhaal kunt veranderen! Sprookjes of woeste draken? Wijze kat of katvis? Met de vrijheid van 12 kleuren kun je alle kanten op en je tekeningen naar hartenlust veranderen. Jouw creativiteit is de enige grens!

Met zijn vele praktische toepassingen voor dagelijks gebruik is FriXion Colors veel meer dan zomaar een gekleurde pen met viltpunt. Met een pen die zo grappig is en zichzelf nooit serieus neemt, geniet jij van #Happywriting

  • Trouw aan zijn traditie heeft Pilot een revolutie in de kleur- en tekenwereld teweeggebracht met de uitwisbare FriXion Colors-viltstift op basis van gepatenteerde warmtegevoelige inkt.
  • FriXion Colors is niet alleen geweldig om te tekenen en kleuren, maar ook om markeringen in leerboeken te maken of een kleurrijk bullet journal te creëren.
  • Vanwege de uitwisbare inkt is de FriXion Colors niet geschikt voor handtekeningen, juridische documenten, examenpapieren en andere documenten waarop het geschrevene permanent aanwezig moet blijven.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
Medium vezelpunt voor een soepele kleur- en tekenervaring.
Wis fouten weg met de 'wisser' op het uiteinde van de dop.

Voordelen en functies

  • Dankzij de warmtegevoelige inkt kun je kleuren of tekenen, uitwissen en opnieuw beginnen!
  • Unieke viltstiften om te tekenen, te kleuren, uit te wissen en eindeloos opnieuw te beginnen!
  • Verkrijgbaar in 12 kleuren, zodat je je fantasie de vrije loop kunt laten.
  • De polyestervezelpunt van 2,5 mm levert een gekleurde lijn van 0,69 mm op.
  • Wisser op dop.
2018/12/14/FriXion_Eraser_produit.jpg
2018/12/14/FriXion_Eraser_zoom.jpg

FriXion remover

FriXion Remover, een unieke wisser die exclusief is ontworpen voor fans van Pilot FriXion!


Houd deze handige wisser altijd bij de hand, op je bureau of in een pennendoosje, om overbodige zaken uit te wissen en met een schone lei te beginnen. Met de FriXion Remover kun je alles wat je met FriXion hebt getekend of geschreven gemakkelijk uitwissen.

Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie