Logo FriXion

Maak samenvattingen om beter te onthouden

Goed leren draait in de eerste plaats om een goede organisatie. Leer hoe je effectieve samenvattingen maakt om je lessen te onthouden!

In enkele woorden


Om je lessen helemaal te begrijpen, heb je duidelijke en beknopte samenvattingen nodig. De eerste stap van onthouden is het nalezen van je aantekeningen en het schrijven van een samenvatting van de informatie die je wilt onthouden. Een tip om een goede samenvatting te schrijven: gebruik kleuren en tekeningen voor een beeldend resultaat met meer impact. De kleuren helpen je bij het sorteren en onderscheiden van de onderdelen van je les en tekeningen helpen bij het visualiseren van theorieën en begrippen.

Schrijven in verschillende kleuren kan bovendien nuttig zijn om aan te geven welke informatie belangrijk en minder belangrijk is en om de trefwoorden die je moet onthouden, te accentueren.
Dankzij FriXion Fineliner kun je met één pen schrijven, schema's maken, tekenen en kleuren, dat alles op een nauwkeurige manier.
Een alles-in-een-pen is het ideale hulpmiddel om duidelijke, gemakkelijk te onthouden samenvattingen te maken!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie