Logo FriXion

Oefen om de regels van meetkunde te beheersen

Wis- en meetkunde worden aangeleerd door praktische oefening. Maak je geometrische vormen om te oefenen en begin weer opnieuw. FriXion-pennen zijn je beste vriend wanneer je zulke oefeningen moet doen!

In enkele woorden


Meetkunde vraagt om zorgvuldigheid en concentratie. Het is niet altijd eenvoudig om de regels van meetkunde te begrijpen, maar wel belangrijk. Je moet vergelijkingen oplossen en geometrische vormen op papier maken. Nauwkeurig werken is dus noodzakelijk om een duidelijk resultaat te krijgen.
Met de FriXion Fineliner-pennen ben je er klaar voor.

Dankzij hun fijne punten worden je figuren duidelijk en nauwkeurig. En als je fouten in je berekening maakt, hoef je ze alleen maar uit te wissen en kun je opnieuw beginnen.
Zelfs als ze niet kloppen, zijn je oefeningen in ieder geval duidelijk en zonder doorhalen. En als je maar vaak genoeg oefent, wordt meetkunde op den duur kinderspel!


Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie