Logo FriXion

Oefenen met aardrijkskunde en biologie

Het is heel belangrijk om te weten hoe onze aarde werkt. Met duidelijke schema's worden je lessen gemakkelijker te onthouden en heeft de wetenschap geen geheimen meer voor je!

In enkele woorden


Aardrijkskunde en biologie helpen je de wereld om je heen te begrijpen, van natuurlijke processen tot de invloed van menselijke activiteiten op de natuur. Deze vakken zijn niet altijd gemakkelijk om te leren en daarom heb je een goede voorbereiding nodig.
Om je lessen te leren, moet je eerst oefenen. Het maken van tekeningen en schema's is daar ideaal voor. Als je alles wilt weten over wetenschap, moet je schema's kunnen maken, reproduceren of invullen, bijvoorbeeld van de waterkringloop of de biologie van het menselijk lichaam.

Praktische oefeningen helpen je om onze soort en wat zich op aarde afspeelt, te begrijpen.

Met de FriXion Fineliner-pennen en hun fijne punt kun je alles gemakkelijk overnemen op je schrijfbladen. Teken en schrijf in gekleurde bijschriften, kleur in, maak schema's van de kringlopen in de natuur en maak aantekeningen, alles met één pen!
Met deze alles-in-één-pen kun je zeer representatieve, gedetailleerde tekeningen maken!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie