Logo FriXion

Oefenen met rekenkunde, algebra en meetkunde!

Een wiskundeopgave vraagt tijd en concentratie. Als je bijvoorbeeld de regels van algebra wilt begrijpen om vergelijkingen te kunnen oplossen, moet je niet bang zijn om fouten te maken en opnieuw te beginnen.

In enkele woorden


Leren is alleen mogelijk door oefening, pogingen en fouten. Bij het oefenen is het normaal dat je fouten maakt en helemaal opnieuw moet beginnen.TDeze fouten zijn onderdeel van het leerproces en helpen je om verder te komen.
FriXion Ball-pennen houden je oefenblad schoon en duidelijk. Wanneer je een fout maakt en je berekeningen moet aanpassen, kun je je fout gemakkelijk uitwissen en opnieuw beginnen.

Dankzij de vele kleuren van de pennen is het bovendien gemakkelijker om onderscheid te maken en de variabelen van je vergelijking beter uit elkaar te houden. Je hebt dus de beste hulpmiddelen bij de hand om met een gerust hart fouten te maken en opnieuw te beginnen tot je je vergelijking hebt opgelost. Therefore, you have the best tools in hand to take your time and start again until you can solve your equation.
Je wiskundeopgaven zijn duidelijker en je boekt sneller vooruitgang!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie