Logo FriXion

Oefenen om de wetten van natuurkunde en scheikunde te begrijpen

Een goed begrip van formules en moleculen is belangrijk als je meer wilt weten over natuur- en scheikunde. Met FriXion-pennen kun je complexe informatie duidelijk markeren in je oefeningen!

In enkele woorden


Of je nu wel of niet van natuur- en scheikunde houdt, het is belangrijk je in dit onderwerp te verdiepen om de natuurlijke verschijnselen om ons heen te begrijpen. Deze vakken wekken nieuwsgierigheid op en helpen je om natuurkundige en chemische processen te begrijpen.
Het oplossen van vergelijkingen is een onderdeel van dit leerproces. Met veel oefening en kennis van praktische toepassingen hebben de moleculen en formules uiteindelijk geen geheimen meer voor je.

Om je te helpen bij het onderscheiden van complexe elementen, zoals verschillende atomen, kun je tekeningen maken en kleuren gebruiken. Zo begrijp je de opbouw van reactievergelijkingen beter.
Met de FriXion Fineliner-pennen kost het je geen enkele moeite om schema's te maken en te tekenen terwijl je eigen formules schrijft. Met de juiste kleurkeuze maak je duidelijke leeroverzichten. En maak je toch een fout, geen paniek: wis de fouten uit en begin opnieuw!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie