Logo FriXion

Onthoud de essentie van je schoolboeken

Weten hoe je de belangrijkste informatie in je schoolboeken kunt onthouden, is van essentieel belang. Met FriXion-pennen kun je met een gerust hart markeringen en aantekeningen in je boeken maken!

Ontdek meer over de gebruikte FriXion pennen

In enkele woorden


Leerboeken staan vol details en belangrijke informatie. Door de lessen in je schoolboek zorgvuldig door te lezen en jezelf af te vragen wat je echt moet onthouden, begrijp je beter wat je moet leren en krijg je het gemakkelijker in je hoofd.
Met FriXion Light-pennen kun je de belangrijkste informatie in je leerboeken markeren.
Als je beseft dat je zinnen hebt gemarkeerd die toch niet zo belangrijk zijn, kun je de markeringen eenvoudig uitwissen.

Met de FriXion Point-pennen met fijne punt kun je zinnen omkaderen, tussen haakjes zetten en er aantekeningen aan toevoegen. Aanpassingen zijn altijd mogelijk door het geschrevene uit te wissen en opnieuw te beginnen.
Het doel? Effectiever leren door te markeren wat je wilt onthouden en de informatie te selecteren die je uitgebreider wilt doornemen tijdens het studeren.
Deze selecties helpen je ook om je presentaties op een gemakkelijke manier voor te bereiden. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden om je leerproces te verbeteren!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux