Logo FriXion

Aantekeningen maken met behulp van illustraties

Aantekeningen met illustraties en andere visuele weergaven van ideeën zijn technieken die ervoor zorgen dat de inhoud meer indruk maakt. Deze methoden maken het gemakkelijker om je gedachten in een model te gieten en de essentiële ideeën te onthouden.

In enkele woorden


In een klaslokaal en op kantoor is het essentieel om informatie te kunnen filteren en snel te verwerken door deze samen te vatten. Illustraties en schema's zijn uitstekende manieren om begrippen duidelijk uit te beelden tijdens een presentatie. Het is belangrijk om snel en efficiënt te zijn, en een visueel schema is bovendien een geweldig hulpmiddel bij het onthouden. De meest natuurlijke manier om te denken en je ideeën tot leven te wekken, is door te tekenen, visuele constructies te maken en bovenal door kleur te gebruiken!

Grafische elementen kunnen een fantastisch hulpmiddel zijn wanneer je een begrip glashelder moet kunnen zien en de relaties in complexe netwerken moet kunnen waarnemen. Een schema kan jouw ideeën of de informatie die je wilt onthouden op een duidelijke manier weerspiegelen. Om hierbij te helpen, kun je vertrouwen op de FriXion Fineliner-pennen, die zijn geperfectioneerd voor het maken van gedetailleerde illustraties. FriXion Fineliner zijn anders dan traditionele viltstiften: met hun uitwisbare inkt stellen ze je in staat je ideeën te illustreren, terwijl je de mogelijkheid hebt je werk eventueel uit te wissen en opnieuw te beginnen. Zo kun je concepten en ideëen beter tot uitdrukking brengen!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie