Logo FriXion

Afspraken vastleggen, notities maken en georganiseerd zijn op het werk

Wanneer de afspraken en informatie zich opstapelen, is het belangrijk je werk te organiseren met schriftelijke notities. FriXion-pennen helpen je georganiseerd te blijven met gemakkelijk leesbare notities, die dankzij de FriXion-inkttechnologie op elk moment kunnen worden gewijzigd.

In enkele woorden


Soms hoopt het werk zich op.
Vakmensen, kappers en medewerkers in de gezondheidszorg moeten altijd een goed overzicht hebben om hun klanten of patiënten van dienst te kunnen zijn.
Het beheer van afspraken en annuleringen kan een zware klus worden. Daarom moet je voortdurend informatie opschrijven in je agenda en deze informatie bijwerken, of aantekeningen maken op post-its.
Wanneer een idee in je opkomt, moet je het snel op papier zetten om het niet te vergeten.

Als je op kantoor een vergadering voorbereidt, moet je het werk goed organiseren. Maak dus een overzicht op post-its van de punten die je tijdens de vergadering wilt bespreken.
Met FriXion-pennen en hun uitwisbare inkt kun je je aantekeningen opschrijven en vervolgens gemakkelijk uitwissen en wijzigen.
En wanneer je ideeën tijdens een vergadering of conferentie moet vastleggen, helpen FriXion-pennen je om de essentie te noteren en onthouden!


Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie