Logo FriXion

Maak schema's van je projecten op papier

Wanneer je wilt beginnen met een renovatieproject, is het altijd handig om je ideeën eerst op papier uit te werken. Met FriXion-pennen worden je plattegronden nauwkeurig en zijn ze gemakkelijker te wijzigen wanneer het project verandert.

Ontdek meer over de gebruikte FriXion pennen

In enkele woorden


In de digitale wereld van nu zijn er volop softwareprogramma's die je kunnen helpen bij het ontwerpen van je ideale inrichting.
Maar soms is het handiger en werk je spontaner wanneer je je project op papier uittekent. Vaak gaan je creativiteit en ideeën juist stromen wanneer je er een pen en papier bij pakt.
Om je droomkeuken, je nieuwe badkamer of algemene bouwplannen uit te tekenen moet je nauwkeurig zijn, maar je moet de mogelijkheid houden om van gedachten te kunnen veranderen en ze gemakkelijk en probleemloos kunnen wijzigen.

Met FriXion Point-pennen, die een fijne en nauwkeurige punt hebben, kun je erop vertrouwen dat je er klaar voor bent om complexe schema's te maken, afmetingen en maten te noteren en alle andere details van de inrichting op te schrijven.
Dankzij hun uitwisbare inkt helpen deze FriXion-pennen je om je plannen gemakkelijk te wijzigen naarmate je project vordert.
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux