Logo FriXion

Je eigen dagboek maken

Geef je creativiteit en emoties alle ruimte door in een dagboek te schrijven en er illustraties in te maken. In dit geheime dagboek dat alleen van jou is, kun je schrijven over je ervaringen, je fijne momenten en je teleurstellingen. Jouw dagboek is altijd te vertrouwen!

In enkele woorden


Het is fijn om tijd voor jezelf te nemen en je gedachten toe te vertrouwen aan je dagboek.
Het is een ontspannend, bijzonder moment waarop je schrijft over de hoogtepunten in je leven, zoals jij het wilt, met woorden en/of tekeningen.
Je beleeft er plezier aan om te schrijven over jezelf, over wat je wel en niet leuk vindt, over je vrienden, familie en over alle gedenkwaardige momenten die je deelt met de belangrijke mensen in je leven.
Een dagboek vertelt jouw persoonlijke verhaal.

Het is heerlijk om terug te lezen wat je hebt geschreven en alle herinneringen en emoties weer op te roepen. Met FriXion-pennen en -viltstiften kun je kleuren toevoegen en grafische effecten creëren met verschillende punten (rollers, markers, viltpunten).
Mocht je niet helemaal tevreden zijn over het resultaat, dan kun je dankzij de uitwisbare inkt alles uitwissen en opnieuw beginnen, zodat het resultaat er precies zo uitziet als je voor ogen had. Laat je creativiteit spreken en maak een dagboek dag helemaal van jou is!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie