Logo FriXion

Leren via spelletjes

Logische spelletjes, observatie- en denkspellen zijn de perfecte manier om cognitieve processen te ontwikkelen. Met een leuke aanpak leren kinderen beter.

In enkele woorden


Wanneer ze jong zijn, moeten kinderen hun intellectuele vermogens ontwikkelen en op de proef stellen. Je kunt ze stimuleren en uitdagen door middel van spelletjes. Het is belangrijk voor hun ontwikkeling om puzzel- en denkspelletjes te spelen. Zo leren ze nadenken, waarnemen en onderscheid maken.
Deze spelletjes stimuleren hun nieuwsgierigheid en zijn leuk om te doen, omdat ze ook samen met familie of vrienden gespeeld kunnen worden.

Creativiteit en nadenken worden aangewakkerd door puzzels met verborgen woorden, doolhoven en tekeningen waarbij kinderen de punten moeten verbinden.
Voor deze activiteiten zijn FriXion-pennen en -viltstiften altijd handig: daarmee kunnen kinderen de oplossingen van de raadsels onderscheiden.
De uitwisbare inkt is geruststellend, omdat kinderen meerdere keren fouten kunnen maken en telkens weer met een schone lei kunnen beginnen!


Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie