Logo FriXion

Creatief kleuren om te ontspannen

Thuis willen we soms onze gedachten verzetten, zorgen vergeten en ontspannen. Artistieke kleurprojecten doen een beroep op je creativiteit, zodat je de dagelijkse stress van je af kunt laten glijden.

In enkele woorden


Met je handen werken is de allerbeste manier om weer tot jezelf te komen. Kunsttherapie staat bekend om de ontspannende werking die het heeft. Sinds enkele jaren is kleuren niet meer alleen iets voor kinderen.
Door te tekenen en kleuren kun je ontsnappen aan vervelende gedachten en leer je weer 'in het nu' te zijn.
Kleuren voor volwassenen is een goede manier om je creativiteit te gebruiken en je hoofd leeg te maken. Door patronen in te kleuren, maak je prachtige kunstwerken.
Dergelijke activiteiten hebben twee voordelen: het is bevredigend om iets tastbaars te maken, en je concentreert je en leeft in het moment.

Speel met verschillende kleuren terwijl je mandala's inkleurt voor een prachtig resultaat.
Met de FriXion Fineliner-pennen kun je met finesse en precisie tekenen.
Je creatieve vrijheid wordt tien keer zo groot, omdat je kunt uitwissen, wijzigen, van gedachten kunt veranderen en je creaties naar hartenlust kunt aanpassen.
De 12 kleuren staan garant voor volop keuze en creativiteit in je tekeningen en kleurprojecten.
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie