Logo FriXion

Een bullet journal maken

Thuis willen we soms onze gedachten verzetten, zorgen vergeten en ontspannen. Artistieke kleurprojecten doen een beroep op je creativiteit, zodat je de dagelijkse stress van je af kunt laten glijden.

In enkele woorden


Organiseren is niet altijd een zware klus. De beste manier om je dag te organiseren, is met een Bullet Journal dat al je afspraken en doelen op één plek verzamelt. Jouw bullet journal is heel persoonlijk, want je kunt er al je creativiteit in kwijt en het maakt je planning duidelijk.
Met een brede waaier aan kleuren kun je je activiteiten en agenda customizen voor een prachtig, duidelijk overzicht!
Het is geweldig om terug te blikken op je herinneringen en activiteiten van het hele jaar en je bullet journal tijdens het gebruik opnieuw te ontdekken, als een dagboek waarin je schrijft over je gevoelens en wat je hebt meegemaakt.

Door de verschillende FriXion-pennen, -viltstiften en -tekstmarkers te gebruiken, beschik je over een ruime keuze aan penpunten en kleuren voor een beeldend en indrukwekkend visueel resultaat.
Gebruik bijvoorbeeld een brede punt voor titels en een medium punt voor ondertitels. En met de FriXion Point-pennen met fijne punt bereik je topprecisie in je geschreven teksten en tekeningen.
Als je niet tevreden bent over het resultaat, kun je alles uitwissen en opnieuw beginnen tot je bullet journal aan je creatieve eisen voldoet!
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie