Logo FriXion

Maak plezier en stimuleer je hersenen

Thuis kun je heerlijk ontspannen en tegelijkertijd je hersens laten werken. Nadenken, raadsels oplossen: het vergt concentratie, maar is ook leuk om te doen en goed voor de neuronen!

In enkele woorden


Analytische en logische spelletjes zijn een goed idee om te  ontspannen en plezier te maken, zowel op vakantie als thuis.
Je observatievermogen aanscherpen, puzzels oplossen en je geheugen gebruiken: het stimuleert je intelligentie en cognitieve functies.
Als je bijvoorbeeld sudokupuzzels oplost, werk je aan je observatievermogen en gevoel voor logica. Met woordpuzzels (woordzoekers, kruiswoordpuzzels, Zweedse puzzels ...) verrijk je je woordenschat en werk je aan je geheugen.

Deze intellectuele gymnastiek is goed voor je hersenen en helpt je te ontspannen.

Bij woord- en denkspelletjes maak je gemakkelijk fouten. Maar met de FriXion Ball- en Ball Clicker-pennenkun je letters, woorden en cijfers snel uitwissen en opnieuw beginnen.
Inspiratie

FriXion-pennen en alles wat je ermee schrijft, tekent of kleurt zijn een weerspiegeling van jouw kennis, cultuur, creativiteit en verlangens.
Ontdek wat onze FriXion-familie inspireert in de Instagram-community met de naam 'FriXioner' en sluit je aan bij onze beweging! #FriXion, #PilotFriXion

@pilotbenelux@pilotbenelux Meer Instagram inspiratie